info@meermetbouwen.nl  023 - 20 20 369

Over ons

Bouwbedrijf J.J. van der Meer is gevestigd in Haarlem en werkt vooral in de regio Noord-Holland. We werken voornamelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor particulieren doen we voornamelijk verbouw- en renovatiewerk. Voor bedrijven voeren we voornamelijk onderhoudsopdrachten uit.

Bouwbedrijf J.J. van der Meer is een echt timmerbedrijf. Maar doordat we samenwerken met specialisten, kunnen we grote projecten realiseren en diverse werkzaamheden uitvoeren. Zo heeft u één aanspreekpunt. Dat scheelt tijd en energie!

geschiedenis

Bouwbedrijf J.J. van der Meer bestaat sinds 2009. Eigenaar Jules van der Meer (50) ging na de basisschool van de LTS via de MTS naar het HBO en haalde zijn aannemerspapieren. Hij ging aan de slag als timmerman in het bedrijf van zijn vader en nam dit uiteindelijk over, samen met zijn broer. Sinds 2009 is het timmerbedrijf volledig in handen van Jules.

Jules zit niet stil en houdt de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten. Zijn liefde voor het timmervak zit diep. Hij is er trots op elke dag opnieuw mooie dingen te mogen maken voor mensen.

© Van der Meer bouw - Website gerealiseerd door Stiho, Revontuli en OSW